Ponúkame na predaj starší rodinný dom v Hermanovciach nad Topľou, 30 km od Prešova a 20 km od Vranova.

Rýchle zhrnutie

Cena
69,000 €
Typ:
Rodinné domy
Kategória:
Predaj
Rozloha:
934 m2
Úžitková plocha:
100
Zastavaná plocha:
100

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj starší rodinný dom v Hermanovciach nad Topľou, 30 km od Prešova a 20 km od Vranova. Rodinný dom sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí, v oblasti Slanských vrchov, tichá lokalita. Obec má zabezpečenú pomerne dobrú občiansku vybavenosť – základná škola, materská škôlka, školská družina, školská jedáleň, pošta, obchod, obecný úrad, kostol…

Rodinný dom pozostáva z dvoch izieb, veľkej kuchyne, špajze, priestrannej kúpeľne, WC, chodby, dvoch pivníc a jednej izby v podkroví. Čiže dom na predaj je spolovice podpivničený.

Rodinný dom na predaj je murovaný, postavený na rovinatom pozemku o výmere cca 934 m2 s veľkorysou šírkou 24m. Rodinný dom má všetky inžinierske siete – el., plyn, kanál, verejný vodovod. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 100 m2. Na pozemku je postavená aj samostatne stojaca murovaná garáž s hospodárskou budovou (pivnička, dielňa, uhoľňa, prístrešok na drevo).

Rodinný dom na predaj je v udržiavanom stave, čistý, v pôvodnom stave. Dom je vhodný na trvalé bývanie, ako aj na rekreáciu.

Cena za dom s pozemkom je 69.000,- EUR.

V cene je zahrnutý celý kúpno-právny servis spojený s prevodom domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na Jarkovej ulici 59.

Google+

Vlastnosti

  • Dobrá lokalita
  • Dobrý prístup
  • Pivnica